Als gevolg van het spontane pak sneeuw dat daar ligt, denk je misschien niet aan je tuin zomerklaar te maken. Maar het is momenteel februari en ook de lente begint op 20 maart! Het gaat sneller dan je denkt en daarom is het zeker geen suggestie om nu al dingen te kopen om ervoor te zorgen dat je in het voorjaar en de zomer van je tuin kunt genieten. Op deze blogsite noem ik zeker 3 producten die natuurlijk absoluut een paar maanden niet mogen ontbreken in jouw zomerparadijs. Lees hieronder meer over welke dingen je nodig hebt voor een uitstekende zomertuin!

Een goede loungeset

Ten eerste is een uitstekende loungecollectie samen belangrijk als je er nog geen hebt. Als je in het zomerseizoen vervuld een publicatie buiten puistje, wil je normaal gesproken de mogelijkheid hebben om het zelfs gemakkelijk te kunnen doen. Een loungeset bevat meestal een bank (naar mijn mening is een zijbank een van de meest comfortabele), een stoel en een tafel van exact hetzelfde product. Daarnaast zijn er typische vullingen pass away excellent in de collectie passagiers, om ervoor te zorgen dat deze prachtig is afgewerkt. Verder is een bank met uitstekende passende kussens ook het meest comfortabel, zodat je niet in een ruimte tussen de kussens dringen. Mijn suggestie is om ervoor te zorgen dat hij onder alle weersomstandigheden prachtig blijft en ook niet al te veel onderhoud vraagt.

Een parasol

Een parasol is zeker een essentiële om te hebben. Als je boek in het zonlicht leest, wil je de mogelijkheid hebben om af en toe de te kiezen. Dit is ontstaan ​​om een ​​zonnesteek te voorkomen. ben je veel beter uit residentie! Het aanschaffen van een zonnescherm is soms het beste; er zijn veel soorten parasols. Zelf zou ik adviseren om een ​​zwevend zonnescherm aan te schaffen zodat je niet met de parasol in de weg puistje. Een zweefparasol heeft een boog in de stang/standaard zodat hij perfect buiten je loungehoek kan staan ​​en ook niet in de weg acne. Super handig!

Een eettafel

Uiteindelijk is het natuurlijk enorm fijn om bij mooi weer buiten te kunnen dineren en ook buiten te barbecueën. Hier is een eettafel met stoelen een laatste belangrijk item voor uw zomertuin. Het meest cruciale aan een buitentafel is dat deze ook geschikt is voor buitengebruik. Kijk dus goed van de tafel gemaakt is voor buiten, van welk product hij is gemaakt en hoe je hem moet onderhouden. Het zou zonde zijn als de tafel na het douchen weer weggegooid moet worden.